Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 86806   |    |  Avís legal
 Dades de Contacte


 Electrotecnia Reixach-Feixes SL

  Pol. Ind. Mas les Vinyes c\Tavertet ,7
  08570 - Torelló (Barcelona) 
  Tel: 938595003
  Fax: 938593406
   Correu-e: info@reixachfeixes.cat

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Electrotecnia Reixach-Feixes SL amb CIF i domicili social a Pol. Ind. Mas les Vinyes c\Tavertet ,7, 08570, Torelló (Barcelona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Electrotecnia Reixach-Feixes SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

Electrotecnia Reixach-Feixes SL informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Electrotecnia Reixach-Feixes SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info***reixachfeixes.cat.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de Electrotecnia Reixach-Feixes SL.

Tancar finestra
Protecció de dades

L’informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable ELECTROTECNIA REIXACH FEIXES SL, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada i que poguessi ser del seu interès.

ELECTROTECNIA REIXACH FEIXES SL es compromet a l’us exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment.
L’interessat declara tenir coneixement del destí i us de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.
L’enviament d’aquest e-mail implica l’acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació o oposició, en els termes que estableix al Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça ELECTROTECNIA REIXACH FEIXES SL; POL. IND. MAS LES VINYES C/ TAVERTET No 7 APT: 139, 08570 TORELLO. 56